EUR: 353,36 Ft
CHF: 332,34 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Dunaújváros

Izgalmas november az MMK-ban

A Munkásművelődési Központ (MMK) novemberben is változatos programokkal várja az érdeklődőket, kézművesvásárral, Márton-napi kavalkáddal, teadélutánnal és sok más izgalmas rendezvénnyel.

A november ismét változatos programokkal bővelkedik, hiszen az intézmény 45. évfordulójára szervezett faültetéssel kezdték a hónapot november 5-én. Később koncertek és színjátszókörök előadásaira várták az érdeklődőket, majd egy történelmi előadást tekinthettek meg.


November 13-án egészségnapot tartottak az intézményben, mely évről évre népszerűbbé válik, ezzel is azt bizonyítva, hogy a helyieknek egyre fontosabb az életmódjuk.

November 15-én retró vetélkedővel várják az érdeklődőket, amelynek témája a régi magyar gasztronómia. 16-ára két programmal is készülnek, délelőtt 9 órától ismét a Kézműves Kincsek Vásárára, majd 15 órától rendhagyó Márton-napi kavalkádra invitálják a kicsiket és nagyokat. Később megválasztják az V. MMK Lúdas Matyit. A hónap végén több kulturális program, teadélután, Francois Villon-est és tárlatmegnyitó is szerepel a programok között.

November 27-én a „Testük a vásznam” című kiállításon Mihaldinecz Blanka munkái tekinthetők meg. Zárásként november 29-én ismét az Open Mic Music Club várja látogatóit.

Készülődés az ünnepre

Az ünnepekre hangolódásként a decemberi programokat is érdemes az intézményben nyomon követni, hiszen minden karácsony előtt kézművesvásárra és rendhagyó, az ünnepekhez illő rendezvényekre invitálnak gyermekeket, szülőket és nagyszülőket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.