EUR: 329,45 Ft
CHF: 300,69 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra

Jean-Paul Belmondo is támogatja a Jónak lenni jó! műsort

A francia színész, Jean-Paul Belmondo 2016 után másodszorra támogatja a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági műsorát. A becsületrenddel kitüntetett színészlegenda korábban a bőrdzsekijét, most dedikált nyakkendőjét ajánlotta fel a műsor számára – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában. A nyakkendőre bárki licitálhat, induló ára 300 ezer forint. A már most is működő adományvonalon keresztül szerda estig mintegy 5 millió forint gyűlt össze. Ezt és a műsor segítségével befolyt összeget idén a koraszülöttek megmentéséért működő Peter Cerny Alapítvány kapja majd. Jean-Paul Belmondo a Jónak lenni jó! stábjának elmondta, a nyakkendőt, amit felajánlott többször is viselte különböző eseményeken. A jótékonysági felajánlások között szerepel még Nick Vujicic, a szerb származású ausztrál előadó és tréner egyik dedikált pólója, és Bud Spencer családja is felajánl majd valamit a színész hagyatékából.

A legenda a nyakkendőjét ajánlotta fel licitre Fotó: mediaklikk.hu

Jean Paul Belmondo Profimedia


Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!