EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,51 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Jön a baba! Csodát élhetnek át a sztárkismamák

Tatár Csilla két vetélés után második gyermekével várandós. A műsorvezető kisfiához hasonlóan ez a baba érkezése is felér egy csodával. Idén nem ő az egyetlen sztárkismama, akinek megadatott a legnagyobb boldogság. Tóth Gabi és Anne Hathaway is komoly nehézségek és küzdelmek árán esett teherbe. 

Tatár Csilla, már négy évvel ezelőtt is hatalmas csodaként élte meg, hogy életet adhatott kisfiának, Milánnak, hiszen köztudott, hogy évekig harcolt, mire sikerült teherbe esnie. Mostani várandóssága előtt pedig szintén adódtak problémák.


„Pontosan tudom, mennyire nehéz, amikor magad körül mindenhol kisgyerekes anyákat látsz, neked pedig minden igyekezeted ellenére nem fogan meg a baba. (…) Bár a második babámat várom, valójában ez az ötödik terhességem. (…) Miután Milán megszületett, a rá következő két nyáron is teherbe estem, de egyik baba sem maradt meg. Nem jártam utána a miérteknek, nem kutattam az okokat. (…) Úgy álltam hozzá, hogy van egy gyönyörű kisfiam, ez pedig megnyugtatott” – vallott a Story magazinnak Tatár Csilla, aki idén nyáron újra teherbe esett. A csoda pedig ismét beteljesült. A riporter túl van a kritikus hónapokon, így már 4 éves gyermekének is elárulta: kistesója lesz. Milán pedig nagy örömmel fogadta. Annyit kért, hogy fiú legyen, és tudjon beszélni.

Bár Csilla férjének, Balázsnak az előző házasságából van két felnőtt gyermeke, felesége kedvéért bátran vállalta az újabb picit. „Ő már úgy volt vele, hogy bőven megvagyunk, viszont tudta, hogy én mennyire szeretnék még egy babát. Persze nem erőszakoskodtam. (…) Igazából mindketten úgy álltunk hozzá, hogy lesz, ami lesz” – tette hozzá a 36 éves kismama.


Tóth Gabi: Imáimat meghallgatták!

Tóth Gabi,  (Fotó: Máté Krisztián)

Tóth Gabi tizennyolc évesen egy ciszta miatt veszítette el az egyik petefészkét, és a másik sem működött megfelelően. Emiatt úgy tudta, csekély esélye van arra, hogy természetes úton teherbe essen. Az énekesnő már az örökbefogadáson is elgondolkodott, amikor eljegyzése után egy héttel kiderült, hogy várandós. „Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták” – írta a 31 éves énekesnő közösségi oldalán.

Pregnant Anne Profimedia

 

Anne Hathaway: Sok erőt és szeretetet küldök

Anne Hathaway a nyáron jelentette be, hogy második babáját várja. „Mindenkinek, aki fogantatási nehézségekkel küzd, szeretném ha tudná, hogy egyik gyermekem sem jött össze könnyen. Sok erőt és szeretetet küldök mindannyiotoknak” – vallott a 36 éves színésznő.

Kapcsolódó Cikkek