2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Jótékonykodással kezdi az adventi időszakot Király Viktor

Az énekes számára kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért is fogadta el örömmel a Családszervezetek Adventi Jótékonysági Vásárának megkeresését – írja a Ripost.

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) a hazai családszervezetekkel karöltve december 1-jén is megszervezi a Családszervezetek Adventi Jótékonysági Vásárát a MOM Sportban. A negyedik alkalommal megvalósuló jótékonysági esemény ezúttal a szívbeteg kisbabákat támogató Okkal Dobban Alapítványnak szeretne segíteni.


„Ez egy olyan társadalmi réteget érintő ügy, amelyről viszonylag kevés szó esik. Pedig több mint tízezer család érintett ebben a betegségben, évente több mint ötszáz szívműtétet végeznek gyermekeken” – mondta Király Nóra, a Ficsak alapítója.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szerint kiemelten fontos a rászoruló családok támogatása. „Magyarország kormánya támogatja azokat a törekvéseket, amelyeknek fő célja az önkéntesség és a jótékonyság” – fogalmazott.

A kampányban idén az ismert énekes, Király Viktor is részt vesz, aki szívén viseli a kicsik sorsát. „Mióta az ikertestvérem édesapa lett, még inkább megérintenek a gyermekekkel kapcsolatos ügyek. Örömmel vállaltam el a megkeresést, és remélem, minél többen hozzájárulnak majd a jó ügyhöz” – mondta az énekes.

Király Viktor fotó: Ripost

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.