EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,50 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Kapás Bogi kiáll a bántalmazás ellen

Fontos kampányhoz adja a nevét Kapás Boglárka úszó. Nagykövetként képviseli a Cartoon Network „Aki ver, az nem haver!” elnevezésű, bántalmazás elleni kampányát. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok úszónő a Facebook-oldalán elárulta sportolóként, pszichológus hallgatóként, magánemberként is kiemelkedően fontosnak tartja ezt az ügyet. Kisfilmjében pedig arról mesélt, ő miként tudott megbirkózni a bántalmazó megjegyzésekkel. – Mindennap jártam az uszodába, az iskolán kívül. A többiek nem értették, miért nem vagyok a közösség része. (…) Azt gondolom, hogy a sport nagyon sokat tud segíteni. (…) Sok önbizalmat ad ahhoz, hogy leperegjen, ha valaki rosszat mond – mesélte Bogi.

Fotó: : Bezeredi Tamas/Facebook

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Dér Heni: A mű nő nem nő!

    Dér Heni: A mű nő nem nő!

    A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

  • Ne várj 72 órát!

    Ne várj 72 órát!

    A Valan – Az angyalok völgye című mozifilm készítői és az ORFK közös kezdeményezést indít az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.