2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Keanu Reeves húsz év után újra szerelmes

Keanu Reeves húsz év magány után a LACMA Art+ filmgálán jelent meg először kéz a kézben 46 éves szerelme, Alexandra Grant oldalán. A pár 2011-ben ismerkedett meg, és a mai napig közös kiadót vezetnek.

Az 55 éves színésznek kijárt már a boldogság a sorozatos tragédiák után. Reeves húsz évvel ezelőtt Jennifer Syme-mal volt együtt. Közös kislányuk, Eva Archer 1999 decemberében halva született, majd 2001-ben  Jennifer halálos autóbalesetet szenvedett. Keanu azóta magányosan élt, bár az évek alatt hírbe hozták többek között Sandra Bullockkal, legutóbb pedig Halle Berryvel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Ne várj 72 órát!

  Ne várj 72 órát!

  A Valan – Az angyalok völgye című mozifilm készítői és az ORFK közös kezdeményezést indít az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.