EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb Érd

Készítsen ajándékot karácsonyra szeretteinek!

Kézműveskedésre hívják a felnőtteket a Parkvárosi Közösségi Házba december 7-én, délután 15 órától. Az eseményen egyedi ajándékokat, különleges meglepetéseket lehet majd készíteni karácsonyra.

Gyönyörű díszeket készíthetnek az érdeklődők a karácsonyi asztalra
(Fotó: illusztráció/ Keresztesi Balázs)

Nincs annál kedvesebb, mint amikor saját magunk által készített ajándékkal lepjük meg a családunk tagjait. A szerencsésebbek maguk találják ki, mit és hogyan készítsenek, de azok számára is van megoldás, akiknek egy kis segítségre van szükségük mindehhez.


Ajtódísz is készülhet (Fotó: illusztráció / Keresztesi Balázs)

A közösségi házban idén öt szakember várja majd az érdeklődőket, akiknek segítenek elkészíteni a meglepetéseket. A részvétel ára négyezer forint személyenként, ezért egy foglalkozáson vehetünk részt. A szükséges alapanyagokat, szerszámokat a foglalkozáson biztosítják. A részvétel regisztrációhoz kötött, a Parkvárosi Közösségi Házban lehet jelentkezni.

Mit alkothatunk?

Készíthetünk díszt az ünnepi asztalra Hamala Emília virágkötő, vagy kerámia ajtódíszt és egyéb kerámiát Czégény Klára keramikus segítségével. Aki szeretne díszíthet mézeskalácsot, ebben Pap Szuzy cukrász segíti majd. Lesz lehetőség saját festmény elkészítésére is Perger Emi tanácsait követve, Veres Ágnes kézműves segítségével pedig saját kézzel készített nyaklánccal kedveskedhetünk karácsonyra.

Kapcsolódó Cikkek