EUR: 353,14 Ft
CHF: 332,10 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Extra

Király Viktor jótékonykodással kezdi az adventi időszakot

Az énekes számára kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért is fogadta el örömmel a Családszervezetek Adventi Jótékonysági Vásárának megkeresését – írja a Ripost.

A Fiatal Családosok Klubja, a hazai családszervezetekkel karöltve idén is megszervezi a Családszervezetek Adventi Jótékonysági Vásárát, immár negyedik alkalommal.


A jótékonysági eseménynek idén a MOM Sport Rendezvényközpont ad otthont, az akció pedig ezúttal a szívbeteg kisbabákat támogatja, mely egy online gyűjtéssel indult november elején és egy nagyszabású eseménnyel zárul majd december elsején, a MOM Sportban.

A sajtótájékoztatón részt vett Albertné Tiringer Mária, Sáregres Község Polgármestere, aki községe tagjaival 300 ezer forintot gyűjtött a szívbeteg kisbabák számára.

„Ez egy olyan társadalmi réteget érintő ügy, amiről viszonylag kevés szó esik. Pedig több, mint tízezer család érintett ebben a betegségben, évente több, mint ötszáz szívműtétet végeznek gyermekeken. Ezért döntöttünk úgy, hogy az idei adventi gyűjtésből befolyó összeget a szívbeteg kisbabákat támogató Okkal dobban Alapítvány kapja majd” – mondta el a sajtótájékoztatón Király Nóra, a FICSAK alapítója.

Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki megbízott köszönetet mondott mindenkinek, aki a jó ügy mellé állt. Hangsúlyozta, az összefogás a családokért és a rászorulókért fontos feladatunk – számol be a Ripost.

Kapcsolódó Cikkek