EUR: 353,36 Ft
CHF: 332,34 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Szombathely

Környezetvédelem a faiparban

A Falco Zrt. úttörő szerepet vállalna a faipari hulladék újrahasznosításában – hangzott el azon a szakmai tanácskozáson, amelyen összegezték az eddigi fejlesztések és kutatások eredményeit. Szó volt arról is, hogy mi a fenntartható működés titka.

Hende Csaba szerint a környezetvédelem napjaink legfontosabb kihívása Fotó: UT

– A faanyagot, ha már egyszer megteremtődött, próbáljuk meg minél tovább használni, végül pedig újrahasznosítani, nem elégetni – hangsúlyozta Kovács Tamás, a forgácslapgyártó cég PR-vezetője.


A konferencián részt vett dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője, aki kiemelte: környezetünk, levegőnk és egészségünk megóvása napjaink fontos kihívása. – A környezetet sohasem szavakkal, hanem valódi tettekkel tudjuk csak megvédeni. Ahogy eddig, úgy a jövőben is mindent megteszek majd a tisztább levegőjű, élhető Szombathelyért! – fűzte hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.