EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb Dunaújváros

Közúti ellenőrzések várhatók

Fokozott sűrűséggel várhatók közúti ellenőrzések Dunaújvárosban és környékén, amelyekre jobb minél alaposabban felkészülni. Többek között a gumiabroncsok állapotát is felülvizsgálják a rend őrei.

Matticza Krisztián, a Matti Gumi Zóna tulajdonosa beszélt arról, hogy mire érdemes a téli időszakban odafigyelni.


– Amikor a hőmérséklet tartósan 7 fok alá esik, nagyon fontos, hogy lecseréljük az autó nyárigumiját, ezzel is megelőzve, hogy magunkban vagy másokban kárt okozzunk az utakon. A jó abroncs kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy mire és hogyan használjuk autónkat, és milyen szolgálatot várunk tőle. Nem mindig elég, ha a szomszéd vagy egy barát tanácsát vesszük figyelembe, ha kérdések merülnek fel bennünk a gumiabroncs kiválasztásakor, érdemes szakemberhez fordulni –  magyarázta Matticza Krisztián.

A megfelelő gumiabroncs elengedhetetlen a téli közlekedéshez

Kapcsolódó Cikkek

  • Kupa vagy liga?

    Kupa vagy liga?

    Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

  • Mehetünk már szaunázni?

    Mehetünk már szaunázni?

    Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.