EUR: 333,87 Ft
CHF: 307,14 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Krausz Gábor: Apaszabadságra megyek

Krausz Gábor úgy érzi mostanra ért meg az apaságra, és szeretne mindenben felesége, Tóth Gabi segítségére lenni kislányuk születése után is. A sztárséf úgy intézte a munkáját, hogy az első két hónapban otthon tudjon lenni családjával. 

fotó: Instagram

Ma este véget ér a TV2 Séfek Séfe műsora. Krausz Gábornak egy versenyzője maradt, aki a döntőben küzd a 10 millió forintos fődíjért. A fekete csapat vezetője örömmel gondol vissza az elmúlt hat hétre.


– Különösen kedves számomra ez a műsor, hiszen ennek köszönhetően ismert meg az ország, és találtak meg olyan megtisztelő felkérések, amik korábban nem. Más volt idén válogatni a versenyzőket, hiszen az első évad után sokkal felkészültebbek és tudatosabbak voltak a jelentkezők. Persze mi is tapasztaltabban kezdtünk neki a feladatnak. Én személy szerint karaktereket kerestem, mert úgy gondolom séfként fontos, hogy a konyhában legyen egyéniségünk, saját stílusunk és elképzelésünk – kezdte a Lokálnak Krausz.

Gábor a munka mellett kislánya érkezésére is nagyon készül. Igyekszik felesége, Tóth Gabi mellett lenni, és vele együtt megélni a babavárás önfeledt perceit. – Esténként mindig Gabi pocakját hallgatom és simogatom. Sokat beszélgetünk a jövőről, mi hogy lesz majd, és lélekben is együtt készülünk fel a kislányunk érkezésére. Alig várjuk már, hogy a kezünkben tarthassuk. Úgy érzem most értem meg az apaságra. Persze mindig is ott motoszkált a gondolataimba mint egy leendő cél, de mind ez ideáig távolinak tűnt. Gabi mellett viszont úgy éreztem itt az idő a családalapításra. Hatalmas csoda, hogy ez ilyen hamar teljesült – mondta a 36 éves séf, aki a baba születése után csak családjára szeretne koncentrálni.


– A főnökeimmel megbeszéltük, hogy decemberben egy hosszabb, két hónapos szabadságra megyek. Szeretném én is mindenből kivenni a részemet, és a gyermekem mellett lenni, ezzel kicsit tehermentesíteni majd a feleségemet. Biztos vagyok benne, hogy hamar  beletanulunk minden teendőbe.

Csodababa 

Tóth Gabi tizennyolc évesen egy ciszta miatt elveszítette az egyik petefészkét, és a másik sem működött megfelelően, ezért úgy tudta, hogy csekély esélye van arra, hogy természetes úton teherbe essen. Az énekesnő már az örökbefogadáson is elgondolkodott, amikor eljegyzése után egy héttel megtörtént a csoda: kiderült, hogy várandós.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!