EUR: 351,24 Ft
CHF: 330,03 Ft
2020. július 02., csütörtök
Ottó

Belföld

Lackner lett a lakásbizottság alelnöke Kispesten

Akármilyen elképesztően hangzik is, Lackner Csaba lett a Szociális és Lakásügyi Bizottság alelnöke Kispesten, annak ellenére, hogy korrupciós és kokainozós botrányba keveredett.

Botrányos körülmények között, füttykoncert kíséretében vette át a megbízását Lackner Csaba, aki még az újságírók elől is elmenekült – ismertette a HírTV.


Információik szerint mostanra az MSZP is elismerte, hogy a korábban kiszivárgott videón valóban Lackner látható. A botrányban szintén érintett Kránitz Krisztián ugyancsak megőrizhette pozícióját a kispesti vagyonkezelő igazgatójaként.

Emellett a Kispesti Önkormányzat csütörtöki alakuló ülésén megszavazták Gajda Péter polgármester havi 1 023 000 forintos illetményét is, amely kiegészül 153 500 ezer forint költségtérítéssel is – írja a Ripost.

Mint ismert a Hír Tv birtokába jutott egy videófelvétel, ahol Lackner drogozás közben arról mesél, hogyan lopják szét a kerületet az ellenzékiek.

– Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, hogyha te évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. Az is igaz, hogy az, aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, meg olyan eladások vannak, ahonnan a külső vállalkozóktól jön vissza – fogalmaz Lackner.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek