EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Lebukott! Megint jogsi nélkül vezetett Demcsák Zsuzsa – VIdeó!

Videóra vették, amint a sofőrülésbe ül, majd elhajt autójával a műsorvezető.

Bár még júniusban elvették ittas vezetés miatt Demcsák Zsuzsa vezetői engedélyét, ez nem gátolta meg abban, hogy most ismét vezessen.


Meghökkentő képek és videófelvétel érkezett a Bors szerkesztőségébe csütörtök délután. A lap egyik olvasója a 41 éves Demcsák Zsuzsára és indiai férjére lett figyelmes Budán egy lakótelepi parkolóban. Valószínűleg a közeli bevásárlóközpontban jártak. A képeken tisztán kivehető, hogy az egykori tévés és szerelme, Krishan beülnek egy bordó színű Fiat típusú autóba, és elhajtanak. A felvételek szerint a baseballsapkás Demcsák Zsuzsa vezetett. Ez nagy probléma, hiszen a műsorvezetőnek tilos lenne a kormányhoz ülnie. Eddig ugyanis kétszer vonták be a jogosítványát ittas vezetés miatt, legutóbb idén júniusban, három évre – írja a Bors.

A lap ezután telefonon kereste meg a műsorvezetőt, aki először kategorikusan tagadott, majd azt akarta megtudni, hogy mikor és hol készültek a fotók és a felvétel. A be­szélgetés közben a Bors munkatársának zavarba ejtő volt hallani, ahogy Zsuzsa átérzi, milyen súlyos bajba keveredett megint, és mivel koncentrálni akar a beszélgetésre, először az autón az irányjelzőt tette ki – vagyis félre állt –, majd a kéziféket is behúzta. S ez mind behallatszott a telefonba – ismerteti a lap.


Demcsák Zsuzsával ezután egy pár perces beszélgetést követően megszakadt a kommunikáció, majd egy újabb beszélgetés következett. Interjún kívül a Borsnak elmondta, miért ült volán mögé, de ahhoz nem járult hozzá, hogy ezt idézzék tőle.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.