EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,50 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Belföld

Ma Budapestre érkezik Erdogan

Törökország fontos partner a bevándorlás elleni harcban – írta elemzésében a XXI. Század Intézet annak kapcsán, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnököt ma fogadja Budapesten Orbán Viktor miniszterelnök.

– Magyarország számára a legfontosabb szempont, hogy Törökország továbbra is betartsa az EU-val kötött megállapodását, és ne engedje tovább a területén tartózkodó több millió bevándorlót – vélekedett az intézet.


Erdogan érkezése miatt, ma ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban.

A BKK közleményében azt írta, hogy a változások főleg az Andrássy út–Lánchíd útvonalat és az ezt keresztező utcákat, valamint a budai Vár környékét érintik. Aki teheti, az használja a kötöttpályás közösségi közlekedési vonalakat, főképp az M2-es, az M3-as és az M4-es metrót. Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig arról adott tájékoztatást, hogy csütörtök éjfélig sok helyen tilos a parkolás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Életekkel játszanak a fals segélykérők

    Életekkel játszanak a fals segélykérők

    A 112-es segélyhívó számra 2014 óta 26 millió hívás érkezett, amelyek 63 százaléka fals volt – közölte a rendőrség a honlapján. A segélyhívást nem igénylő esetekre a rendőrség tájékoztatást indított, igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy csak a legszükségesebb esetben forduljanak a segélykérőhöz.

  • Minden idős kap nyugdíjprémiumot

    Minden idős kap nyugdíjprémiumot

    Minden nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő kap nyugdíjprémiumot, amelyet a novemberi ellátással együtt fizetnek ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Novák Katalin.