2020. július 02., csütörtök
Ottó

Egyéb Sopron

Magyarné Derszib Eti kiállítása

Magyarné Derszib Eti festőművész kiállítása nyílt meg a nagycenki Széchenyi-kastély kiállítótermében.
A Képek és epizódok – In memoriam Magyar Balázs elnevezésű tárlat a művésznő hű társának, művészi-szakmai pályája elkötelezett menedzserének, önzetlen segítőjének, első számú kritikusának és támogatójának alakját idézi fel. A tárlat végigvezeti a látogatót Magyarné Derszib Eti alkotói korszakain a kiállított képeken keresztül.
A kiállítást Tóth Éva, az Eszterháza Kulturális-, Kutató és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. kommunikációs igazgatója nyitotta meg.
A tárlat december 22-ig tekinthető meg a Széchenyi István Emlékmúzeum (Nagycenk, Kiscenki u. 3.) nyitvatartási idejében, keddtől vasárnapig 8 és 16 óra között.

Fotó: Magyarné Derszib Eti

Kapcsolódó Cikkek

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.