EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Magyarországot népszerűsítette Prágában Tandi Flora

Újabb európai nagyváros került fel Tandi Flora koncerttérképére. A hazai és nemzetközi zenei színtéren egyaránt aktív énekesnő a bermudai származású Heather Nova meghívására lépett fel Prága egyik legnépszerűbb zenés klubjában. Az est fénypontjaként a két művész közösen énekelte el a Szomorú vasárnap című legendás magyar szerzeményt.

Tandi Flora egy különleges műsorral érkezett Csehország ikonikus koncerthelyszínére. Az énekesnő és zenekara a saját dalok mellett világslágerek egyedi hangszerelésű újragondolásaival varázsolta a prágai Lucerna Music Bar közönségét.


Fotó: Frank Turetzek / turetzek.com

 

Bár Heather Nova épp a Pearl című új albumával turnézik Európa-szerte, a prágai állomás alkalmával kivételt tett, és színpadra szólította Tandi Florát, akivel közösen előadták a Szomorú vasárnap című szerzeményt egy eddig soha nem hallott, kétnyelvű változatban. Mindketten az anyanyelvükön énekeltek, így alkotott egy felejthetetlen elegyet a Szomorú vasárnap és a Gloomy Sunday váltakozó versszakainak hullámzása.

A nem mindennapi duett aktualitását az adta, hogy Heather Nova Gloomy Sunday feldolgozása a Szomorú vasárnap című német-magyar film végefőcímének zenéje. A Marozsán Erika főszereplésével világszerte elhíresült mozi 20 éves jubileumát Tandi Flora egy klasszikus zenei hangszereléssel megálmodott vadonatúj változattal ünnepli – az újdonság hamarosan napvilágot lát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.