2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb XVII.kerület

Megint változik a vasúti menetrend

A Budapest–Hatvan elővárosi vonal felújításának következő fázisához igazodva december 7-ig módosul a menetrend − tájékoztatott a MÁV. Pécel és Aszód között a vonatforgalom teljesen szünetel, Rákos és Pécel, valamint Aszód és Hatvan között pedig egy-egy vágányon zajlik a felújítás.

Újabb változás a felújítás miatt
(fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A legfontosabb változás, hogy a Keleti pályaudvar és Pécel között óránként két pár vonat jár, Pécel és Aszód között továbbra is három pár busz közlekedik. Munkanapokon 5.54-kor, 6.54-kor és 7.47-kor új buszjáratok is közlekednek a Gödöllő–Pécel viszonylatban. Változnak a vonatok és a csatlakozó buszok indulási és érkezési időpontjai. Ez nemcsak a személyvonatok pótlójáratait, hanem az egri és sátoraljaújhelyi gyors- és sebesvonatok pótlóbuszainak menetrendjeit is érinti a Pécel–Hatvan viszonylatban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.