2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Tatabánya

Mesterek avatása

Középen a két tatabányai szakember: Kovács Vilmosné fodrász mester és Tóth János fogtechnikus mester (fotó: facebook/varosunktatabanya)

Mesteravatót tartott a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az ünnepségen 10 szakma képviselőjeként 76 mester vette át oklevelét a régi, céhes hagyományok szerint rendezett ünnepségen – adta hírül a Városunk, Tatabánya közösségi oldal.
Aranykoszorús Mester címet vehetett át Jámbor Lajos, kisbéri villanyszerelő mester, Khéner Gyula, lábatlani villanyszerelőmester és Pálinkás József, esztergomi autószerelőmester mellett két tatabányai szakember is: Kovács Vilmosné fodrászmester és Tóth János fogtechnikusmester.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.