2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Mi történt? Fordulat L.L. Junior és Csilla kapcsolatában

Miközben két héttel ezelőtt még rendőrt hívtak a szomszédok az egymással kiabáló énekesre és exére, addig most nagyon úgy tűnik, végre megbékélnek egymással.

Tíz centivel a föld fölött jár Hopp Csilla, aki hónapok óta most először egy egész hétvégét tölthetett kisfiával, Lacikával. Anya és fia végre újra egymást átkarolva aludhattak, a szívmelengető napokat pedig Csilla nem másnak, mint volt párjának, L.L. Juniornak köszönheti, aki, úgy tűnik, végleg elásta a csatabárdot – írja a Bors.


Mint arról beszámoltunk, L.L. Junior és Csilla kisfiát augusztus 31-én gázolta halálra egy autó. Az énekes még aznap este magához vette Lacikát, akivel egészen mostanáig nem sokszor találkozhatott az anyukája.

Laci odaadta a kisfiunkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt. Annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk – mesélte a lapnak ujjongva Csilla. A boldog anyuka az is elmondta, hogy az énekes most nagyon megváltozott.

Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem – tette hozzá Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Megmérettetné magát az Egyesült Államokban idén novemberben tartandó elnökválasztáson Kanye West rapper – derül ki az afroamerikai énekes helyi idő szerint szombaton közzétett Twitter-üzenetéből.

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!