EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,50 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Mindennap edz Palik László

Palik László számtalan helyen járt már a világban, hosszú évekig élt külföldön a családjával, számára mégis a létező  legszebb hely a Normafa, ahová mindennap el is látogat.

Palik László (Fotó: Máté Krisztián)

A Fuss, család, fuss! műsorvezetője, Palik László munkájának köszönhetően beutazta a fél világot, hosszú évekig élt külföldön. Élete során szebbnél szebb tájakra jutott el, számára mégis a Normafa a legkedvesebb hely a világon.
– Számomra nincs szebb látvány a Normafánál. Szinte mindennap ott vagyok, hogy lefussam a megszokott kilométereimet. Mindegy, hogy reggel vagy este megyek ki, mindig beleborzongok a látványba. A futópálya is nagyon profin ki van alakítva, világszínvonalú. A napom egyik fénypontja, amikor ott vagyok – mesélte a műsorvezető.
– Volt már rá példa, hogy úgymond „turistáskodtam”, csak úgy a magam kedvére. Végigsétáltam a rakparton, körbejártam a Parlamentet és a belvárost. Javaslom mindenkinek, hiszen fantasztikus élmény egy kicsit kívülről szemlélni ezt a gyönyörű, nyüzsgő nagyvárost – mondta az 57 éves tévés, aki örül, hogy az Exatlon Hungary után egy újabb sportrealityt vezethet.
– Az Exatlon Hungaryt Dominikán forgattuk, nagyszerű élmény volt a homokos tengerparton, pálmafák között dolgozni. A Fuss, család, fuss! viszont már itthon készül, Budapesttől 45 kilométerre, a gyönyörű magyar dombok között. Ez egy hatalmas pluszt ad a munkához – tette hozzá a tévés, aki szerint most van nagy szükség a szurkolásra, ugyanis elkezdődött a Fuss, család, fuss! döntő hete. Hamarosan kiderül, hogy melyik család viszi haza a főnyereményt, a 10 millió forintot.


fotó: Instagram

Palik László (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dér Heni: A mű nő nem nő!

    Dér Heni: A mű nő nem nő!

    A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

  • Ne várj 72 órát!

    Ne várj 72 órát!

    A Valan – Az angyalok völgye című mozifilm készítői és az ORFK közös kezdeményezést indít az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.