2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Nanushka kollekciója felrobbantotta a Bálnát

Bemutatták a világhírű magyar divattervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka 2020-as tavaszi-nyári ruhakollekcióját. Az eseményre a hazai sztárvilág krémje, influenszerek, vloggerek, és stylistok is kíváncsiak voltak. A tervező bemutatóját vastaps követte a Bálnában. 

A Budapest Central European Fashion Week várva várt eseménye volt a 37 éves magyar tervező, Nanushka divatbemutatója. A Bálna Budapest megtelt szombat délelőtt, mindenki a tervező 2020-as tavaszi-nyári modelljeire volt kíváncsi. A mesefilmekből inspirálódó művész ezúttal a letisztult vonalakat és a földszíneket részesítette előnyben – írja a Bors című lap.


Mádai Vivien már alig várja, hogy a magáénak tudhassa az új kollekció darabjait.

„Mindig lenyűgöz Nanushka munkássága. Nem volt kérdés, hogy ezúttal is részt veszek az eseményen, ami minden képzeletemet felülmúlta. Alig várom, hogy szemezgethessek a legújabb kollekcióból, és újabb Nanushka-darabokkal bővüljön a ruhatáram” – fogalmazott a műsorvezető a lapnak.


A nézők között ott volt többek közt Epres Panni, Lakatos Márk, Ónodi Eszter, Tenki Réka, Schiffer Miklós, Szalay Bence, Kárpáti Rebeka és Simon Kornél is. Az egyórás divatbemutatót, és a Nanushka márka alapítóját és kreatív igazgatóját a nézők, mint mindig, ezúttal is vastapssal jutalmazták.

Álomprofit

Nemcsak a sztárok, hanem a számok is a magyar tervezőt igazolják. A Nanushka márka három év alatt 60-ról 200-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát, és az elmúlt két év során megháromszorozta az árbevételeit, így  tavaly már 2,6 milliárd forintos bevételt könyvelhettek el. A növekedés dinamikája alapján a Nanushka 2019-ben várhatóan megduplázza a 2018-as év árbevételét, így meghaladva az 5 milliárd forintos álomhatárt.

 

 A Nagy Alma befogadta Nanushkát

Sándor Szandra a divatkérdésekben híresen finnyás és kegyetlen New Yorkban nyitotta meg saját üzletét októberben, jövőre pedig Londonban tervezik egy újabb bolt kialakítását. A világszerte több mint 150 nagyvárosban és online is jelen lévő magyar divatmárkát olyan hírességek viselik, mint Uma Thurman, Dua Lipa, Jennifer Lawrence, Katy Perry vagy Kristen Bell.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.