2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Szombathely

Négy érem Angliából

Ismét alaposan kitettek magukért a Leo Karate-do SE sportolói a nagy hagyományokkal rendelkező londoni nemzetközi versenyen. Gál Róbert tanítványai ezúttal négy dobogós helyezéssel a tarsolyukban tértek haza.

A hazai rendezésű Goju kupáról sokan a legfényesebb éremmel térhettek haza Fotó: „Leo” Karate-do SE Egyesület

Már évek óta megszokottnak számít, hogy a Leo Karate-do SE sportolói részt vesznek Londonban a Seiwakai International Championship elnevezésű nyílt nemzetközi bajnokságon, amelyen idén közel tíz nemzet több mint háromszáz versenyzője lépett tatamira.


Izgalmas küzdelmeket láthattak a a nézők Fotó: Leo

A szombathelyi klub ezúttal két sportolóval képviseltette magát. Közülük Kondics Levente a 14–15 esztendős fiúk mezőnyében mérette meg tudását, felkészültségét. Gál Róbert tanítványa katában (formagyakorlatban), gódzsó-rjú stílusban bronzéremmel zárt. Kumitéban (küzdelemben) viszont sajnos már az első meccsén vereséget szenvedett.

Gál Enikő jól szerepelt Lodonban is Fotó:TB

A vasi egylet élversenyzője, Gál Enikő a 18 évesnél idősebb lányok mezőnyében indult, ahol összesen három ezüstérmet gyűjtött be. Formagyakorlatban mind a gódzsó-rjú, mind pedig a nyílt stílusban második lett. Emellett kumitéban is egészen a döntőig verekedte magát, ám ott sajnos vereséget szenvedett, így a dobogó második fokára állhatott fel.

Összességében elmondható, hogy a Leo Karate-do SE versenyzői nem okoztak csalódást, a tőlük megszokott magas színvonalon képviselték a magyar színeket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.