2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Sport

Nehéz meccs vár a Ferencvárosra

Hazai pályán fogadja a Ferencváros labdarúgócsapata a CSZKA Moszkvát az Európa-liga negyedik fordulójában. Varga Roland a Fradi támadója nehéz mérkőzésre számít.

A pont nélkül álló orosz csapatot nagy valószínűséggel a bosszúvágy hajtja majd, hiszen két héttel ezelőtt a moszkvai közönség előtt vallottak kudarcot. A Fradinak az elmúlt hetekben komoly rangadókat kellett játszania, hiszen az Újpesttel, majd a MOL Fehérvárral és legutóbb a Mezőkövesddel találkozott, utóbbi ellen csak egy döntetlenre futotta. A vendégeknek sem volt könnyebb, hiszen a Dinamo Moszkva, az FK Ufa és a Zenit ellen kellett játszania.


– Nincs két egyforma összecsapás. Nehéz mérkőzés lesz, mert jó csapatról van szó, ráadásul biztosan az is motiválja a moszkvaiakat, hogy szeretnének visszavágni a hazai vereségért. Mindig nagy támogatást ad, amikor a szurkolóink mögöttünk állnak, a buzdításra soha nem is lehetett panaszunk. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is sportszerű, remek hangulatot fognak teremteni, mindent beleadnak majd, akárcsak mi – mondta a fradi.hu-nak Varga Roland, a zöld-fehérek támadója, aki győztes gólt szerzett Moszkvában.

A mérkőzés játékvezetője az észak-macedón Alekszandar Sztavrev lesz, aki nem először jön Magyarországra, korábban több mérkőzést vezetett a Fehérvárnak.

A Ferencváros–CSZKA Moszkva mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti 21 órától.

További érdekesebb El-mérkőzések

Lazio–Celtic (18.55, Digi Sport 1)

Espanyol–Ludogorec (21.00, Digi Sport 3)

Manchester United–Partizan (21.00, Digi Sport 1)

Mönchengladbach–AS Roma (21.00, Digi Sport 2)

Kapcsolódó Cikkek