EUR: 355,01 Ft
CHF: 331,19 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Belföld

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros támadása a magyar biztos ellen

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros György támadása Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős tagjelöltje ellen – mondta keddi sajtótájékoztatóján a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János közölte: a kérdés ezért téma lesz a péntekre összehívott országgyűlési nemzetbiztonsági bizottsági ülésen is.

“Szeretnénk tisztán látni, hogy pontosan mit lehet tudni Soros György újabb Magyarország-ellenes akciójáról” – fogalmazott, felelevenítve, hogy a hírek szerint a Várhelyi Olivér elleni támadások mögött a bevándorláspárti milliárdos áll.


A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy “megfúrja a magyar biztost” – fűzte hozzá.

Kijelentette: azért támadja Magyarországot, mert Magyarország a Soros-terv útjában áll, és a magyar emberek számos alakalommal nemet mondtak a bevándorlásra.

“Soroséknak az állt volna érdekében, hogy ne a bevándorlásellenes magyar kormány adja az Európai Unió bővítési biztosát, hiszen a bevándorláspártiaknak az az érdeke, hogy a Balkán ne legyen stabil, és a balkáni útvonalon szabadon érkezhessenek a migránsok tízezrei Európa belsejébe” – zárta szavait.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek