EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,42 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

New Yorkot is meghódította Nanushka

Sándor Szandra világhírű divatmárkája, a Nanushka újabb mérföldkőhöz érkezett. A magyar tervező október végén New Yorkban nyitotta meg saját üzletét, jövőre pedig Londonban tervezik egy újabb bolt kialakítását. 

Fotó: Twitter

A világszerte több mint 150 nagyvárosban és online is jelen lévő magyar divatmárkát olyan hírességek viselik, mint Uma Thurman, Dua Lipa, Jennifer Lawrence, Katy Perry, vagy Kristen Bell. A hatalmas népszerűségnek köszönhetően a tervező, Sándor Szandra megnyithatta első, 350 négyzetméteres üzletét a New York-i Sohoban, ami a nemzetközi divat egyik fellegvára. A Ripost szerint az üzlet megnyitója egy koktélpartival zárult. Ezzel a Nanushka a legelső a kelet-európai régióban jelenlévő divatmárkák közül, amelyik a tengerentúlon nyithatott saját márkaboltot. Az ünnepségen részt vett a Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse, Mihalik Enikő, valamint a TV2 Mokka stábja is, akiknek örömmel mesélt  a tervező.


Anita Hodosi, Nellie Tombor, Sandra Sandor, Barbara Palvin, Eniko Mihalik, Kate Kondas
Fotó: Twitter

„Mindig is nagy álmom volt, hogy egy nemzetközi márkát építsek ki, és az is, hogy New Yorkban legyen egy boltom. (…) Én Londonban tanultam, és úgy tűnik, hogy jövőre ott is nyitunk majd boltot” – kezdte boldogan Szandra, aki arról is beszámolt, hogy egy magazint is elindítanak, ami évente kétszer fog megjelenni.

A Nanushka elsöprő sikere pedig tovább ösztönzi a tervezői csapatot. „Szerintem nagyon fontos, hogy az úton ne veszítsük el a lelkesedésünket, és ne gondoljuk azt, hogy most a csúcson vagyunk, és minden működik magától. Én tényleg úgy látom, hogy bele kell tennünk a maximumot. (…) Ahogy nő a csapat meg a feladatok, nagyon fontos bevonnunk olyan embereket, akiknek izgalmas, különböző látásmódjuk van” – utalt Szandra a GB & Partnersszel való együttműködésre.


A világsztár Selena Gomez az iHeart Radio műsorában adott interjút, a világsztár Nanushka 2020-as tavaszi-nyári kollekciójának egyik színpompás darabjában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Ne várj 72 órát!

  Ne várj 72 órát!

  A Valan – Az angyalok völgye című mozifilm készítői és az ORFK közös kezdeményezést indít az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.