2020. július 16., csütörtök
Valter

Belföld

Orbán Viktor: Hajrá, magyarok! – csodás kisfilm a Puskás Aréna avatására

A miniszterelnök egy csodás kisfilmet osztott meg közösségi oldalán, a Puskás Aréna ma esti avatását köszöntve. Megannyi szereplő mellett Puskás Öcsi is „képbe kerül” a felvételeken.

A csodás kisfilmben feltűnik mások mellett (a megjelenés sorrendjében) Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Szász Kitti négyszeres világbajnok freestyle labdarúgó, Varga Judit igazságügyi miniszter, Puhl Sándor nemzetközi labdarúgó-játékvezető, ellenőr, az MLSZ JB egyik alelnöke, a 94-es foci-VB döntőjének játékvezetője, Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Puskás Ferenc, Hajdú B. István sportkommentátor és Orbán Viktor miniszterelnök is, aki mellel veszi le a látványos videóban a hozzá pattanó labdát. A végén az éppen pályára lépő magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is passzol egyet az új Puskás Arénában.


Ma 16 órakor nyitja meg a Puskás Aréna kapuit, 17:30-kor kezdődik a hivatalos megnyitó, az Uruguay elleni barátságos mérkőzésre pedig 19 órától kerül sor.

Hajrá, magyarok!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek