EUR: 354,98 Ft
CHF: 331,24 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Pádár Alexandra: A terv az , hogy életem végéig folytathassam az éneklést

Novembertől indul Budapest legexkluzívabb bulisorozata, azaz a Kusetté Nights, ahol az igényes éjszakai szórakozásé a főszerep! Pádár Alexandrát kérdeztük, aki az est egyik fellépője árult el kulisszatitkokat olvasóinknak.

Te leszel az egyik fellépő a Kusetté Gatsby Night buliba.Mikor kezdődnek a próbák?


A próbák szinte azonnal elkezdődtek, amint megtudtuk, hogy mi szolgáltatjuk a korabeli muzsikát ezen a fergeteges partyn.Nagyon tetszik a koncepció! Szeretem a sokoldalúságot! Azt gondolom, hogy tökéletesen bele illünk a képbe a “Piros cipellők” nevű lányformációval, hiszen mi is a változatosságra törekszünk, zenei stílusok terén. Én már régóta énekelek jazz-t, többek közt ezeket a dalokat is, amiket játszunk , viszont a lányoknak még újdonság volt a repertoár, így hát gőzerővel próbálunk a jeles napra.

Miket fogtok énekelni?


Többnyire Postmodern Jukebox és egyéb jazz & swing nóták is felcsendülnek majd, mint pl. Marilyn Monroe vagy James Brown híres dalai…hogy az ismertebbek közül említsek…de bele keveredett a listába néhány maibb, modernebb dal is, régi stílusban.

Miért ezeket a dalokat választottad?

Elsősorban a party témájához alkalmazkodik a setlist. Szeretnénk visszahozni a 20-as évek Amerikájának varázslatos hangulatát.Fantasztikus dívás nagy éneklések és az ehhez társuló füstös és flitteres elegancia társul.

Mennyire áll közel hozzád ez a korszak?

Kedves a szívemnek ez a korszak. Nagyon szeretem a vintage muzsikát és a régebbi korok stílusait. Szerintem az volt a valódi zene! Ugyanakkor nem vetem meg a mai elektronikus hangzást sem, a zenekarral is éppen egy ilyen elektronikus irányba tartunk, amit a fiatalok csak úgy hívnak “trap zene”.

Mik a jövőbeni tervek? Hol lehet még téged látni?

Terv az van rengeteg. Jelen pillanatban több zenekerral, zenésszel is együtt dolgozom. Vannak akusztik estjeim. Van a Piros cipellők, ami feldolgozásokat vagyis inkább úgy mondanám, hogy átdolgozásokat játszó jazz és pop zenekar, enyhe elektronikus behatással.Közben dolgozom a solo projektemen, nemrég forgattam a legújabb videó klipemet, aminek a címe “My blues” ez tulajdonképpen egy elektronikus blues dal lett….és végül de nem utolsó sorban van egy “Woodstock Barbie” nevű stoner blues zenekarom, ahol csak saját nótákat játszunk.(legközelebb Dec. 12-én a Robot-ban fogunk koncertezni! A terv az , hogy életem végéig folytathassam az éneklést és saját, egyedi stílust alakítsak ki magamnak és a közönségemnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.