2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb Székesfehérvár

Pleck Dominika lett a Székesfehérvári Diáktanács új elnöke

Az elnök Dominika, és alelnökei Fotó: ÖKK, Simon Erika

A városházán tartotta tisztújító közgyűlését a Székesfehérvári Diáktanács: az elnöki tisztet ebben a tanévben Pleck Dominika látja el, az alelnökök Füreder Balázs (Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola), Csajbók Levente (Lánczos Kornél Gimnázium) és Harkányi Donát (Vasvári Pál Gimnázium) lettek. Az eseményen a diákokat Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte. Az oktatási intézmények által hivatalosan delegált tagok az ülésen egy elnököt és három alelnököt választottak – egy közülük a Székesfehérvári Szakképzési Centrum, egy a tankerület által fenntartott oktatási intézményeket és egy a magán- vagy egyházi fenntartású iskolákat képviseli.

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.