EUR: 353,13 Ft
CHF: 332,28 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Dunaújváros

Rangadó az uszodában

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata a Fradi ellen játszotta a Dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda felújítása utáni első hazai mérkőzését. A parázshangulatú rangadó 9-7-es hazai győzelemmel zárult.

Az első mérkőzésével is felavatta városunk uszodáját a felnőtt női vízilabdacsapat. Boldogan, de kételyekkel várták a  mérkőzést a versenyzők, hiszen mind a Dunaújváros, mind a Fradi eddig veretlenül állt a tabellán. A helyiek zsinórban a 14. győztes meccsen vannak túl, a vendégcsapat pedig utolsó mérkőzésén döntetlent tudott játszani az Újpest ellen, így itt is izgalmas párharcnak nézhettek elébe a játékosok.


Győzelemmel avatta fel az átalakított uszodát a vízilabda csapat

Rengeteg kíváncsi szurkoló látogatott ki a mérkőzésre, hamar megtelt a lelátó, amivel még inkább erősödött az egyébként is felfokozott hangulat. Mindkét csapat remek formában van, nem lehetett megjósolni mit fognak kihozni magukból a lányok.

Kis-Primász Ágnes, a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesületének szakosztályvezetője elmondta, nagyon büszke az eredményekre, és reméli, a továbbiakban is tudják majd hozni az elvárásokat a lányok, mind a hazai, mind a nemzetközi mérkőzéseken.

Nincs eredménykényszer

Az utánpótlás bázis is egyre nagyobb, és egyre sikeresebbek is a fiatalok. Eredménykényszerről az ő esetükben egyáltalán nem beszél az egyesület, csupán egy elvárás van: szeressenek sportolni, és élvezzék a játékot. Ennek ellenére évről évre jobban teljesítenek, amely azt mutatja, hogy a hosszadalmas, kitartó és jó munka meghozza gyümölcsét. Az uszodát már teljesen birtokba vették: az utánpótlás- és a felnőttcsapatok edzései is itt zajlanak, mely lényegesen megkönnyíti számukra a felkészülést.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.