2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Rendőrt hívtak L.L. Juniorra és Csillára

Hopp Csilla vasárnap délelőtt érkezett L.L. Junior lakására, hogy láthassa közös kisfiukat. A Ripost információi szerint a rapper és volt kedvese között azonban olyan hatalmas veszekedés tört ki Lacika felügyelete miatt, hogy a szomszédok kihívták a rendőrséget. A zenész a lapnak elismerte a történteket „Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket. Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni… Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb” – mondta Junior. Csilla végül eljött a lakásról, de mint mondja: azóta már elnézést kértek egymástól.

(Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

  • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.