2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Rendőrt hívtak L.L. Juniorra és Csillára

Hopp Csilla vasárnap délelőtt érkezett L.L. Junior lakására, hogy láthassa közös kisfiukat. A Ripost információi szerint a rapper és volt kedvese között azonban olyan hatalmas veszekedés tört ki Lacika felügyelete miatt, hogy a szomszédok kihívták a rendőrséget. A zenész a lapnak elismerte a történteket „Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket. Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni… Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb” – mondta Junior. Csilla végül eljött a lakásról, de mint mondja: azóta már elnézést kértek egymástól.

(Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.