2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Külföld

Részegen ügyelt a radiológus

Hatalmas bánatában erősen felöntött a garatra egy radiológus Oroszországban, a gond csak az volt, hogy ezt munkaidőben tette.

Az elképesztő eset a Voronyezsi terület egyik kórházában történt, az egészségügyi dolgozónak pedig nem volt szerencséje, mert éppen egy törött kezű gyereket vittek hozzá röntgenre. A nő viszont annyira kiütötte magát, hogy megszólalni sem tudott. A felháborodott szülők felvételt is készítettek a részeg orvosról.

Fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek

 • Nap képe: Vízi Mikulás

  Nap képe: Vízi Mikulás

  Érthetően hatalmas érdeklődéssel várták a látogatók a berlini Sea Life akváriumában megjelenő Mikulást és angyalkáját, akik a hagyományoknak megfelelően ebben az évben is lemerültek a víztartályban élő állatokhoz.

 • Győzött a jobboldal, jöhet a brexit

  Győzött a jobboldal, jöhet a brexit

  A várakozásoknál jóval nagyobb, több mint három évtizede példátlan mértékű győzelmet aratott a kormányzó brit Konzervatív Párt a csütörtöki előrehozott parlamenti választáson.

 • Orbán Viktor: Sikert értünk el

  Orbán Viktor: Sikert értünk el

  Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodásra jutottak annak érdekében, hogy Európa 2050-re karbonsemlegessé váljon – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben.