2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

Séfek Séfe Zoli: Vágyom egy kapcsolatra

Törőcsik Zoltán korábban Krausz Gábor főnöke volt Londonban, most pedig az ő csapatában küzd a 10 milliós főnyereményért a TV2 Séfek Séfe című műsorának második évadában. A 41 éves versenyző évek óta külföldön dolgozik, de szeretne már hazatérni, és itthon felépíteni az életét. 

Alaposan meglepődött Krausz Gábor, amikor meglátta volt főnökét a TV2 Séfek Séfe válogatóján. – Én elsősorban azért jelentkeztem a műsorba, hogy megvicceljem Gábort. Nagyon meglepődtem, mikor az előző évadban megláttam őt a séfek között. Közel egy évig dolgozott a beosztottamként Londonban. Már akkor is nagyon jó szakács volt, öröm volt vele dolgozni, de a késései miatt menesztenem kellett, hiába volt jó szakember. Bár a mosolyszünet nem tartott sokáig, barátságban váltunk el – mondta a 41 éves versenyző, akivel megfordult a világ, hiszen most Krausz irányításával versenyzik a fekete csapat tagjaként.


Zolinak a versennyel egy másik célja is van. Évek óta külföldön dolgozik, de honvágyat érez. – Jó volt világot látni, élményeket és tapasztalatokat gyűjteni, de elég volt. Szeretnék a családom és a barátaim közelében lenni, és végleg letelepedni itthon. Honvágyam van. A korom miatt is egyre időszerűbb lenne családot alapítanom, ehhez azonban kell egy biztos háttér és persze társ. Vágyom már egy kapcsolatra, amelyre lehet alapozni a jövőt – vallott Törőcsik, aki a Lokálnak elárulta: ha ő nyerné a versenyt, a fődíjból éttermet nyitna a Balatonnál.

Döntő esték a TV2 műsorán


A héten a Fuss, család, fuss! és a Séfek Séfe versenye is célegyeneséhez érkezik. A TV2 produkcióiban kiderül, hogy öt hét után ki győzedelmeskedik, ki lesz a legfittebb család, és ki a séfek séfe. Mindkét küzdelem dupla epizódokkal zárul. November 7-én, csütörtökön 19.20-tól a Fuss, család, fuss!, míg november 8-án, pénteken 19.20-tól a Séfek Séfe két-két záró része kerül műsorra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek