EUR: 335,10 Ft
CHF: 304,87 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

Síron túli üzenet! Terry Black a temetésén üzent

Magyarországon az előadóművész gyermekei, barátai és ismerősei november 4-én a Szentháromság Ókatolikus Kápolnában búcsúztak el.

Terry Black nevelt gyermekei, Dani (18) és Fanni (14) megrendülve hallgatták, amikor a temetésen nevelőapjuk szavai szóltak hozzájuk. A közeli barátok a könnyeiket törölgették, amikor a Krisztus Keresztje Keresztény Egyház Szentháromság Ókatolikus kápolnába Dani bevitte az urnát, majd az oltárra tette – írja a Blikk.


„Mindig igyekeztem mindenkiben a jót látni. A hozzám legközelebb állókkal veszekedtem a legnagyobbakat, mert ha valakit én már nem szerettem, azelőtt becsuktam az ajtót. Nagyon kellenek a barátok. Barátok nélkül nem lehet élni. Nagyon vágytam a gyerekekre, akik nem azért kellenek az embernek, hogy majd időskorában átsegítsék a bajon, vagy a piacon vigyék helyette a szatyrot. A gyerekeknek igyekeztem mindent átadni, a jót és a szépet, nem tudom, mennyire sikerült. Az biztos, hogy Dani nem nagyon tart rendet a szobájában, de nem baj, majd ha megnő, lesz takarítónője” – tréfálkozott Terry Black a síron túlról.

„Őt itt mindenki olyannak szerette, amilyen volt. Készült a temetésére, egy évvel ezelőtt a családtagnak tekintett barátaihoz és a gyerekeihez levelet írt, hogy így búcsúzzon tőlük. Nem bírtam sírás nélkül, amikor elmondta saját szavaival, hogy addig szeretne élni, amíg Dani és Fanni húszévesek nem lesznek. Majdnem sikerült neki, de sajnos túl korán hagyta őket árván” – mondta Árvai Mónika, aki mindent elkövetett, hogy gyámként támogassa a rábízott árvákat.


Tilinger Attila énekes-műsorvezető, valamint a korábbi tévés, Anettka is meghatottan hallgatta a hozzájuk írt búcsúleveleket, amelyekben Terry Black mindenkinek azt üzente, „Ha süt a nap, gondoljatok rám.”

A szertartáson elhangzott, hátrahagyott beszédében Terry Black kiemelte, hogy nagyon szerette a színpadot, ott érezte igazán jól magát, de a legfontosabbak a gyermekei voltak. Dani ötnapos volt, amikor Terry magához vette, húga, Fanni pedig háromnapos csöppségként került a nevelőapjához – számol be a szertartásról a Blikk.

Kapcsolódó Cikkek