2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Külföld

Soros fia Macronnak adott utasításokat

Néhány nappal titkos észak-macedóniai útja után Soros György fia és örököse részt vett a Párizsi Békefórumon is – vette észre a V4NA nemzetközi hírügynökség.

„Nagyszerű beszélgetés Emmanuel Macronnal a második Párizsi Békefórum megnyitóján” –  írta Alex Soros a közösségi oldalán, és két fotót is megosztott a francia elnökkel történt találkozásáról.


A V4NA szerint úgy tűnik, az amerikai spekuláns most fián keresztül ellenőrzi az európai politikát és érdekeltségeit. A Fórumon Alex Sorost maga a francia elnök, Emmanuel Macron, a milliárdos csemete régi barátja köszöntötte. Alex egyébként már többször találkozott a francia elnökkel, sőt Macron tavasszal különleges elbánásban részesítette az amerikai spekuláns fiát: az elnöki rezidenciának helyet adó Élysée-palotában látta őt vendégül.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megoldódott az orosz Gyatlov-rejtély!

    Lavina következtében veszítette életétét 1959-ben a Szverdlovszki területen az Igor Gyatlov vezette kilencfős turistacsoport – közölte szombaton sajtótájékoztatóján az Uráli Szövetségi Járás főügyész-helyettese, Andrej Kurjakov, végleges magyarázatot adva a köztudatba Gyatlov-rejtélyként bevonult esetre.