2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Süssünk ki együtt valami jót!

Közös anya-gyermek sütést szervezett a Fiatal Családosok Klubja az újbudai családi központjában. Az itt készült mézeskalácsokat a Családszervezetek IV. Adventi Jótékonysági Vásárán  fogják árulni december 4-én a MOM Sportban. Többek között az ebből befolyt összeget is a szívbeteg gyerekeknek ajánlják fel. A rendezvényre minden segíteni akaró családot szeretettel várnak, a szervezők a kicsiknek és a nagyoknak is számos programmal készülnek.

Jól összegyúrjuk (Fotó: Sáfár Tibor)

Mehet bele a vaj ( Fotó: Sáfár Tibor)

Készül a mézeskalács tészta
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.