EUR: 353,32 Ft
CHF: 327,40 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Süssünk ki együtt valami jót!

Közös anya-gyermek sütést szervezett a Fiatal Családosok Klubja az újbudai családi központjában. Az itt készült mézeskalácsokat a Családszervezetek IV. Adventi Jótékonysági Vásárán  fogják árulni december 4-én a MOM Sportban. Többek között az ebből befolyt összeget is a szívbeteg gyerekeknek ajánlják fel. A rendezvényre minden segíteni akaró családot szeretettel várnak, a szervezők a kicsiknek és a nagyoknak is számos programmal készülnek.

Jól összegyúrjuk (Fotó: Sáfár Tibor)

Mehet bele a vaj ( Fotó: Sáfár Tibor)

Készül a mézeskalács tészta
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  Ezt a strandot kár lenne kihagyni!

  A szemnek is élmény, de ott lenni az igazi. A nyár legnagyobb vizes szenzációja a nem egészen egy hónapja átadott debreceni, Aquaticum strand.

 • Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

  Elkészült a Nemzeti Konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 • Részleges látogatási tilalom

  Részleges látogatási tilalom

  A betegek védelmében, óvatosságból részleges látogatási tilalmat rendelt el, a súlyos állapotú betegeket kezelő intenzív részlegeken és a nagy forgalmú Sürgősségi Osztályon.

 • Bódog-idők jönnek Kispesten

  Bódog-idők jönnek Kispesten

  A Magyar Kupa győztes Honvéd labdarúgói augusztusban az Európa Liga selejtezőit kiemeltként kezdhetik. Újra piros-feketébe öltözik Baráth Botond és Zsótér Donát is, akiket a tavaly a Kisvárdát az NB I-ben tartó Bódog Tamás készíti fel az új idényre.