EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Belföld

Szamurájkarddal támadt volt párja Bernadettre

Újabb részletek derültek ki a brutális exkatona által bántalmazott hatgyermekes édesanya ügyéről. A Lokál információi szerint a nőt egy ízben szamurájkarddal felfegyverkezve akarta meggyilkolni vőlegénye.

Még a legvérfagyasztóbb krimikből is kihagynák azokat a jeleneteket, amelyek megtörténtek Bernadettel, aki nemrég állt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a figyelmet a bántalmazott nők helyzetére. A hatgyermekes édesanya a rendőrségen már többször tett vallomást. Történeteit hallgatva még a sokat próbált nyomozóknak is ökölbe szorult a keze a brutális események hallatán.


Információink szerint a sárospataki férfi az utóbbi időszakban egyre többször fenyegette meg volt párját, hogy megöli, hogy másé ne lehessen. Egy ízben egy szobába bezárta, és szamurájkardot szorított a torkához, azt mondta azzal vágja el a torkát. Szerencsére erre nem került sor. De olyan is megtörtént, hogy egy szállodában a nőt olyan brutálisan bántalmazta ököllel, hogy az maga alá vizelt, hiába könyörgött kegyelemért a férfi kifulladásig ütötte.

– A rendőrség információi szerint a sértett által elmondott bűncselekményekről katonáknak is volt tudomása. Sőt az egyik bántalmazást követően éppen két honvédnak köszönhető, hogy a hölgy megmenekült a további bántalmazástól. Ezen személyek tanúkénti kihallgatására az eljárásban valószínűleg sor fog kerülni – tudtuk meg informátorunktól, aki hozzátette: a rendőrség az ügy súlya szerint kezeli a bűncselekményt.


Mint kiderült Bernadett gyermekei többször szemtanúi voltak édesanyjuk bántalmazásának, ezért őket pszichológus szakértő hallgatja meg, ezt követően pedig a gyermekek lelki sérüléseit egy másik szakember segítségével dolgozzák majd fel.

Mint ismeretes, az alezredesi rendfokozatú K. István többször bántalmazta volt párját O. Bernadettet. A Honvédelmi Minisztérium az érintett tartalékos katona szolgálati viszonyának soron kívüli megszüntetéséről döntött.

Lehetnek további áldozatok

Dr. Lichy József, Bernadett jogi képviselője a Lokálnak elmondta, hogy nem tartja kizártnak, hogy a nyilvánosság hatására más nők is jelentkezni fognak, akik ellen K. István korábban követett el bűncselekményt.

– Ügyfelem együttműködik a hatóságokkal, és azt reméljük, hogy az ügy a bíróságon az ítélet kiszabásnál visszatartó erejű lesz más nők sérelmére elkövetendő bűncselemények esetében is – nyilatkozta dr. Lichy József.

Kapcsolódó Cikkek