EUR: 354,72 Ft
CHF: 332,73 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Extra

Szerelmet is hozott a verseny a Séfek Séfe győztesének

Bánszki Bence lett a Séfek Séfe második évadának győztese. A 28 éves szakács a 10 millió forintos fődíj mellett mást is nyert a műsornak köszönhetően. A forgatások alatt ismerte meg szerelmét, Laurát, akivel azóta már össze is költöztek. 

fotó: TV2

Tatai Robi után ismét Wolf András tanítványa győzedelmeskedett a TV2 Séfek Séfe műsorában. A második évad győztese, Bánszki Bence a verseny elején álmodni sem mert arról, hogy ő lehet 2019 séfje.


– Igyekeztem lazán, egy „poénnak” felfogni az egészet, de azért jól elvégezni a feladatot. A válogatón például pacalt főztem, mert az egy elég megosztó étel. Ahogy azonban haladtunk a versenyben, kezdtem érezni, hogy ennek már tétje van, és egyre nagyobb az esélyem a győzelemre. Bíztam benne, hogy sikerülhet – mondta Bence, akinek a legnagyobb nehézséget a reggeli fogások, valamint a desszertek elkészítése jelentette, ő ugyanis nem édesszájú. 

A 28 éves Bence a műsornak nemcsak a 10 milliós fődíjat köszönheti, hanem szerelmét, Laurát is. – A párommal a forgatások alatt ismerkedtünk meg, ő volt a sminkesem. Már első pillantásra nagyon szimpatikus volt, de hetekig egymáshoz sem szóltunk. A műsor forgatásán találkoztunk, de csak a forgatás után kezdtünk el ismerkedni. Rögtön megvolt köztünk az összhang, és azóta nagyon boldogok vagyunk. Már össze is költöztünk, és közösen tervezzük a jövőt – mesélte a győztes, aki nyereményét szeretné félretenni, egy részéből pedig külföldön továbbképezni magát a gasztronómiában.


fotó: TV2

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek