2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Sport

Szöul Kupa: Az oroszokkal kezdünk, de láthatjuk-e a meccset?

Rendkívül fiatal csapattal vág neki a magyar női kézilabda válogatott a világbajnokságnak. A tét az olimpiai kvóta megszerezése. A nagy megmérettetés előtt Dél-Koreában készül válogatottunk a Szöul Kupán.

A csapat és a stáb kedden érkezett meg a koreai fővárosba, Szöulba, ahol péntektől hétfőig a Szöul Kupán Oroszország, Dél-Korea és Szerbia ellen készül a Japánban november 30-án kezdődő világbajnokságra. Kim Rasmussen csapata már edzett is Szöulban.

Nem túl jó hír a szurkolóknak, hogy az MKSZ érdeklődésére a Dél-Koreai Kézilabda Szövetség azt a tájékoztatást adta, hogy a Szöul Kupa mérkőzéseit ugyan a JTBC3 Fox Sports csatorna közvetíti, azonban műholdjelet arról nem lő fel, így Magyarországon televízióban nem közvetíthető az esemény.


Schatzl Nadine az FTC válogatott kézilabdázója. Fotó: MKSZ

Az adó online stream-je Dél-Koreán kívül nem nézhető, a koreai szövetség telefonos, tabletes applikációjában (Handball Korea) az ígéret szerint nézhetőek lesznek a találkozók, a középső, kézilabda ikonra kattintva, megkeresve az adott nap mérkőzéseit. Az MKSZ igyekszik folyamatosan hírt adni a találkozók alakulásáról.

Szöul Kupa Live streaming

 

A Szöul Kupa programja (magyar idő szerint):

November 22., péntek:
8:10 Oroszország–Magyarország
10:00 Koreai köztársaság-Szerbia

November 23., szombat:
8:10 Szerbia-Oroszország
10:00 Koreai köztársaság–Magyarország

November 25., hétfő:
8:10 Magyarország–Szerbia
10:00 Koreai köztársaság-Oroszország

Forrás: MKSZ, Magyar Női Kézilabda FB csoport

Kapcsolódó Cikkek