2020. július 07., kedd
Apollónia

Extra

Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s eközben a változókor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

Szulák Andrea egy évtized után tért vissza a képernyőre, a Life TV Nyugi! Köztünk marad… című műsorának háziasszonyaként. Az 55 éves színésznő, műsorvezető úgy érzi, hogy a lehető legjobbkor érkezett a felkérés.


– Egyszer csak leültem, majd megfogalmaztam magamnak, hogy mit akarok az életemben. Kérdéseket tettem fel magamnak… Hogy mi lesz, ha félek attól, mi lesz holnap. Hiszen még kicsi a gyerekem, és fel kell nevelnem – kezdte a Családvarázsban Andrea.

– Most már ki tudom mondani, hogy igazán jól vagyok. (…) Erről nem szokás beszélni, de egy nő életében vannak olyan szakaszok, amikor bizonyos váltásokat meg kell tudni élni. Nagyon szerencsés vagyok, mert ehhez kaptam egy olyan eszközt, amiben ezt meg tudom élni, ez volt a Menopauza című darab, ahol sok ilyen témát érintünk, kibeszélünk magunkból. Ezzel együtt ezt az életkori váltást nekem könnyebb volt így megélni – mesélte a színésznő, aki négy évvel ezelőtt szakított 12 éves kislánya, Rozina édesapjával, Gáborral. Mint mondja, a szakítás nem volt könnyű, de lányuk érdekében próbálnak a lehető legjobban együttműködni.


– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak szomorú, feszült, elkeseredett és aggasztó pillanatok ebben az elmúlt néhány évben, de minden energiánkkal azon vagyunk, hogy ne legyenek. Mind a ketten megteszünk mindent, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legtöbbet adjuk meg a lányunknak – árulta el Andrea.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek