2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb XX.kerület

Társasozzunk!

A jövő hétvége a társast kedvelőké. November 23–24-én rendezik meg immár nyolcadik alkalommal a Társasjátékok Ünnepét a Társasjátékvásárral egybekötve.

A közös játék igazi élményt nyújt (Fotó: Máté Krisztián)

450 asztalnál, 80 játékmester segít, hogy több mint 1000 társasjátékot próbálhassanak ki a Lurdy Ház 3500 négyzetméteres területén kialakított 9 teremben. Próbáld ki, éld át, vidd haza a mottója a hétvégének, ami jól összefoglalja, mit is kínál. Hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti, családi és gyerektársasjátékokat lehet kipróbálni és meg is vásárolni, ami karácsony közeledtével egy remek ajándék is lehet.

Minden korosztályt leköt
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.