EUR: 353,12 Ft
CHF: 332,13 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XV.kerület XVI.kerület

Testünk, a csoda

Az emberi test működését játékosan, érdekes információkkal bemutató tárlaton az anatómiai ismereteken kívül a gyerekek megismerkedhetnek többek között a helyes táplálkozással, az egészséges életmóddal

November 14. és 16. között a János u. 141–153. szám alatt található Szentmihályi Kulturális Központba érkezik a Játékos Tudomány Egyesület Testünk, a csoda című interaktív kiállítása. Az emberi test működését játékosan, érdekes információkkal bemutató tárlaton az anatómiai ismereteken kívül a gyerekek megismerkedhetnek többek között a helyes táplálkozással, az egészséges életmóddal, a higiéniai szabályokkal, az elsősegélynyújtás alapjaival, és egy-egy testi funkciót interaktív játékos eszközök segítségével is megtapasztalhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.