EUR: 353,24 Ft
CHF: 327,67 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Extra

Tóth Gabi: Kitört belőlünk a zokogás

Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor karácsonyra várják kislányukat. A pár az örömhír megismerése után a séf édesanyjának sírjához is kiment.  Az énekesnő a fejfa mellé tett egy cumit, amitől a szerelmesek zokogásban törtek ki.

Tóth Gabi fotó: TV2

„Most minden olyan gömbölyű! Nem mondom, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, iszonyúan megijedtem. Az egész életemet fenekestől felborította ez a baba, nem voltam rá felkészülve” – mondta a Nők lapjának a 31 éves kismama. Az énekesnő férje boldogan fogadta a hírt.


„Ő az elejétől kezdve nagyon örült a gyereknek, csak én nem hagytam, hogy megélje. Aztán kimentünk az anyukája sírjához – tízévesen vesztette el az édesanyját –, és én odatettem a fejfája mellé egy cumit. Erre kitört belőlünk a zokogás. Valamit elengedett ott Gábor, és éreztem, hogy most köteleződik el mellettem” – mondta Tóth Gabi, aki december 24-re van kiírva, és apás szülésre készül.

„Meggyőztem. Domináns pasi, biztonságot áraszt, és én úgy bújok hozzá, mint egy kiscica. (…) Jó apuka lesz belőle!” – tette hozzá.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek