EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb Miskolc

Újra nyitva a téliesített Selyemréti Strandfürdő

Ismét a megszokott nyitvatartással várja vendégeit a Selyemréti Strandfürdő. A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét, és a szezonális karbantartásokat is elvégezték. 

A tavaszi teljes körű felújítást követő első téli szezonját kezdte meg november 15-i újranyitásával a Selyemréti Strandfürdő. Mint ismert, az év elején a város kedvenc sportmedencéje kapott új fedést, melyre most az oldalfalak kerültek fel. A megújult légtechnikai rendszert is beüzemelték a leállás során a szakemberek, így ideális hőmérséklet és páratartalom mellett sportolhatnak a vendégek.


Ismét lehet csobbanni a Selyemréti strandfürdőben

A mintegy másfél hetes karbantartási munkák részeként takarították és fertőtlenítették a medencéket, burkolatjavítási munkákat is végeztek és a vízgépészeti rendszereket is átvizsgálták. A bérletesekre is gondolt az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft., hiszen a karbantartási idővel arányosan, 11 nappal automatikusan meghosszabbodtak a bérletek.

Téli ruhatár

Az úszóvendégek a korábbi évekhez hasonlóan, egy fűtött, zárt folyosón – úgynevezett „nyaktagon” – keresztül juthatnak a medencerészbe, újításként pedig egy téli ruhatárral készült a szezonra a fürdő. Itt a kabátjaikat már a belépést követően egy zárt helyiségben adhatják le a vendégek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.