EUR: 330,84 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Újra összeáll a Jóbarátok

Az idén 25 éves Jóbarátok sorozat ma is hatalmas népszerűségnek örvend, tavaly a Netflixen futott, és a második legnézettebb műsor volt a szolgáltatónál. A rajongók pedig a mai napig szinte követelik a folytatást, ami úgy tűnik most részben teljesül. A Variety információi szerint a hamarosan induló HBO Maxnál kezdődtek el a tárgyalások a 90-es évek sikersorozatának egyfajta felélesztéséről, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen formában gondolták. Jennifer Aniston pedig nemrég arra utalt, hogy a szereplők szívesen forgatnának új részeket, a hat barát a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. A folytatás egyedül a producereken múlik.

 

Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.