EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Újra összeállhat a Jóbarátok szereplőgárdája

Úgy tűnik, ismét összeállhat a népszerű Jóbarátok-tévésorozat egykori szereplőgárdája egy egyszeri produkcióhoz – erről kedden a hollywoodi filmes portálok számoltak be.

A hat Jóbarátok-sztár új produkcióját a Hollywood Reporter és a Variety értesülése szerint az HBO Max streamingszolgáltatás sugározza majd.


Az HBO Max még nem erősítette meg a hírt, de a sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston a napokban már célzott rá, hogy készülődik valami a Jóbarátokkal kapcsolatban.

A hollywoodi szaklapok meg nem nevezett forrásai szerint a szereplőgárdával elkezdődtek a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások, és az már bizonyos, hogy a 2004-ben befejeződött szériát nem élesztik újra.

Az HBO Max megvásárolta a Jóbarátok mind a tíz évadát a 2020 áprilisában induló streamingszolgáltatás számára. A sorozat a Netflixen futott tavaly, és a Nielsen közvélemény-kutató cég felmérése szerint a második legnézettebb műsor volt a szolgáltatónál.

Aniston októberben regisztrált az Instagramra, és rögtön egy olyan szelfit töltött fel, amelyen a Jóbarátok színészei, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és David Schwimmer társaságában látható. Ellen DeGeneres tévéshow-jában pedig sejtelmesen arról beszélt a színésznő, hogy mindannyian “nagyon szeretnének valamit csinálni, azt még pontosan nem tudják, hogy mit, de próbálkoznak és dolgoznak rajta”.

A szelfiről elmondta, hogy azért posztolta, mert “nagyon hiányoztak egymásnak, és úgy adódott, hogy egy időben voltak a világ ugyanazon pontján”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.