EUR: 329,48 Ft
CHF: 300,72 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra

Újratervezés – Ma este leleplezik az első újjávarázsolt otthont

Hétfő este startolt az Újratervezés című doku-reality, amelyben a TV2 olyan családoknak segít, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni a körülményeiken.

A héten két család történetét ismerhették meg a nézők, akik közül a Dunavarsányban élő, gyerekeit egyedül nevelő édesanya, Tímea és lánya Timi a mai Mokkában meséltek érzéseikről és a műsorról. A beszélgetésből az is kiderült, hogy este a nézők is megláthatják Timiék újjávarázsolt otthonát, ma lesz ugyanis az Újratervezés történetének első házátadása. Az adásban számos meglepetés, megható pillanat várja azokat, akik figyelemmel kísérik a műsort a két házigazdával, Ördög Nórával és Stohl Andrással.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így lehet biztonságos a karácsony

    Így lehet biztonságos a karácsony

    Tavaly összesen 904 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat az adventi és karácsonyi időszakban. A veszély azonban nem csak az ünnepek alatt leselkedik ránk!

  • Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.