EUR: 354,33 Ft
CHF: 330,59 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Vakokkal és látássérültekkel találkozott Andrea Bocelli Budapesten – Fotók!

Az olasz operaénekes vasárnap délután hatvan szerencsés vak és gyengénlátóval találkozott az Aréna-koncertje előtt – írja a Bors.

Felejthetetlen pillanatban volt része hatvan tehetséges látássérültnek Andrea Bocelli hétfő esti Aréna-koncertje előtt. A világhírű olasz tenoristát a felesége, gyermeke és kutyája is elkísérte Magyarországra, és a vasárnap délutáni közönségtalálkozóra is vele tartottak, ahol a szerencsés kiválasztottak személyesen is találkozhattak kedvencükkel, akit saját lemezzel, csokoládéval, egri bikavérrel és egyedi plasztikával is megleptek.


Vári László, a kiemelt társadalmi ügyekkel foglalkozó minisztérium koordinátora közel egy éve dolgozott azon, hogy létrejöhessen az emlékezetes találkozó.

Lassan egy évvel ezelőtt Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott tudomást szerzett arról, hogy Bocelli-koncert lesz Budapesten. Kezdeményezett egy találkozót Nagy Sándorral, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnökével, és arra jutottak, hogy óriási lehetőség lenne, ha hatvan látássérült honfitársunk találkozhatna a művész úrral, illetve a koncertjén is részt vehetnének. Ehhez megkerestük a Broadway jegyiroda tulajdonosait, akik abszolút nyitottan álltak a kérdéshez és biztosították a jegyeket”- mondta a Borsnak Vári László.


Bocelli nagyon meghatódott, a könnyeivel küszködve fogadta az ajándékokat.

Nagyon örülök az ajándékoknak és hatalmas megtiszteltetés ez nekem. Remélem, nagyon jól fognak szórakozni, most megyek és bemelegítem a hangomat. Köszönöm” – mondta rajongóinak a tenorista, aki szombat este is telt házas koncertet adott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek