2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Extra

Válik Vitray Tamás, már elköltözött a feleségétől

Vitray Tamás 87 évesen újra egyedül él. A legendás tévés harminckét év házasság után válik harmadik feleségétől, Kállay Boritól. A válás békében zajlik, Tamás már el is költözött közös otthonukból. 

Vitray Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

Vitray Tamás és Kállay Bori harminckét év házasság után a válás mellett döntött – írja a Story magazin. A lap mindkét felet felkereste.  „A hír igaz, de nem szeretnék erről többet mondani, remélem, a másik félnek is lesz annyi esze, hogy ne mondjon semmit” – fogta rövidre a 71 éves primadonna.


A legendás tévés 87 évesen kezd új életet. „A művésznő épp olyan jól tudja, mint én, hogy az ilyesmi előbb-utóbb kiderül, legjobb, ha mi magunk adunk hírt róla. (…) Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még van hátra. (…) Amúgy sok évvel ezelőtt egyszer már kipróbáltam az agglegényéletet, nem félek az egyedülléttől, bár igaz, ami igaz, akkor még jóval fiatalabb voltam. Most lettem igazán agglegény.”

Az egykori házaspár már mindenben megegyezett, Vitray költözött el a közös otthonukból.  „Úgy válunk el, hogy tökéletesen megegyeztünk, a bíróságnak nem kell a szemöldökét sem felvonnia, nem lesz vita. (…) Azt hiszem, hogy mindkettőnknek más-más okból bár, de jobb így. Remélem… – mondta a riporter, akit fiai Tamás és Péter, valamint egykori tanítványai segítenek az újrakezdésben.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

Kapcsolódó Cikkek