2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Válik Vitray Tamás, már elköltözött a feleségétől

Vitray Tamás 87 évesen újra egyedül él. A legendás tévés harminckét év házasság után válik harmadik feleségétől, Kállay Boritól. A válás békében zajlik, Tamás már el is költözött közös otthonukból. 

Vitray Tamás (Fotó: Máté Krisztián)

Vitray Tamás és Kállay Bori harminckét év házasság után a válás mellett döntött – írja a Story magazin. A lap mindkét felet felkereste.  „A hír igaz, de nem szeretnék erről többet mondani, remélem, a másik félnek is lesz annyi esze, hogy ne mondjon semmit” – fogta rövidre a 71 éves primadonna.


A legendás tévés 87 évesen kezd új életet. „A művésznő épp olyan jól tudja, mint én, hogy az ilyesmi előbb-utóbb kiderül, legjobb, ha mi magunk adunk hírt róla. (…) Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még van hátra. (…) Amúgy sok évvel ezelőtt egyszer már kipróbáltam az agglegényéletet, nem félek az egyedülléttől, bár igaz, ami igaz, akkor még jóval fiatalabb voltam. Most lettem igazán agglegény.”

Az egykori házaspár már mindenben megegyezett, Vitray költözött el a közös otthonukból.  „Úgy válunk el, hogy tökéletesen megegyeztünk, a bíróságnak nem kell a szemöldökét sem felvonnia, nem lesz vita. (…) Azt hiszem, hogy mindkettőnknek más-más okból bár, de jobb így. Remélem… – mondta a riporter, akit fiai Tamás és Péter, valamint egykori tanítványai segítenek az újrakezdésben.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.