EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb Sopron

Vastaps a diákoktól

Érdeklődéssel, nyitottsággal, aktívan vettek részt a meghívott diákok a Sopron Balett A csodatévő lány című előadásán a SŐT7 (Sissi Őszi Tánchét) Fesztiválon a budapesti Bethlen Téri Színházban. Az Alekszej Batrakov rendezésében és koreográfiájával készült produkció vastapsot kapott a foglalkozást vezető Németh Ervin dramaturggal együtt.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

A vidéki táncműhelyek bemutatkozását központba helyező rangos szakmai találkozó idén főként azzal a céllal szerveződött, hogy megszólítsák a fiatal közönséget, segítsenek számukra a tánc formanyelvének a megismertetésében.


Az elsők között
A Soproni Petőfi Színház hét éve az országban az elsők között indított színházi nevelési programot. Tavaly kimondottan a tánc formanyelvének megértése, megismertetése miatt készült el A csodatévő lány és a hozzá kapcsolódó foglalkozás. A produkció nagy utat járt be: játszották a soproni és környékbeli oktatási intézményekben, a győri tankerület Erzsébet-táboraiban, de eljutott Felsődobszára is.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.