2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb Eger

Vastapsot kapott a Rigó Jancsi

Azt tartják, hogy az operett azért nem állja meg a helyét, mert nincs köze a valósághoz. Nos, most egy olyan operettet ajánlunk a figyelmükbe, amely a valóságon alapul. Egy életoperettet: Fényes Szabolcs–Békeffi István Rigó Jancsiját. Moravetz Levente rendező azért választotta ezt a darabot, mert megtörtént eseményekre épül. Sok humorral és olyan dallamokkal, mint a „Van-e szerelmesebb vallomás” vagy a „Szeretni bolondulásig”, az „Álmaimban valahol már jöttél felém”, a „Túl szép, amit te adsz” és a „Kellene ma éjjel egy kis haccáré-haccacáré”. A november 15-i premieren a nézők csodás kosztümöket, remek díszleteket és briliáns alakításokat láthattak, amit az előadás végén állva tapsolt meg a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.